Nieuwe Trend Collectie Crazy Illusions in teken van kleur en speelse vormen

In maart presenteert Bloemenbureau Holland de tweede Trend Collectie. Het thema is dit keer Crazy Illusions en binnen deze stijltrend draait het om kleur, plezier en ruimte.

De veranderde samenleving vraagt om een nieuwe blik; er is behoefte aan een extreme en kleurrijke wereld vol vervreemding. Bij de trend Crazy Illusions draait het dan ook om plezier, vrijheid en ruimte. In de Trend Collectie is dit vertaald naar felle kleuren en speelse vormen. 

In de nieuwe Trend Collectie staan zeven bloemen centraal en dat zijn gerbera, lelie, pioen, iris, delphinium, tulp en celosia. Bij de kamerplanten is de keus gevallen op medinilla, hypoestes, philodendron, bromelia, rhipsalis, calla en het mozaïekplantje. Ook vier buitenplanten zijn in de collectie meegenomen, namelijk potgerbera, geranium, palmen en citrusplanten.

Bloemenbureau Holland rolt de nieuwe Trend Collectie uit in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. De promotieorganisatie stuurt persberichten naar de media, organiseert pr-acties, heeft een samenwerking met influencers en lanceert een online lookbook. Daarnaast plaatst Bloemenbureau Holland een half jaar lang content op social media-kanalen en de verschillende landensites.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties