Online-boeket komt bij test goed uit de bus

Onafhankelijk onderzoek van VBW, in samenwerking met Thuiswinkel.org, wijst uit dat de kwaliteit van de boeketten die via internet besteld worden in orde is. In de test kreeg 95% van de boeketten een goede beoordeling.

De online boekettentekst is uitgevoerd onder grote landelijke opererende bloemenwebshops (Fleurop, Topbloemen, Euroflorist, Greetz) en websites van individuele bloemisten. Er werden door VBW 25 boeketten onaangekondigd besteld en getest.

Op één boeket na werden alle bloemen op de gewenste datum bezorgd. De kwaliteit was goed. Zo was er gelijkenis van het boeket in vergelijking met het plaatje op het internet. Daarnaast stonden de de bloemen er na een week tijd nog goed bij.

Marco Maasse, directeur van de Vereniging Bloemist Winkeliers: „Het doet ons deugd dat de consument ook in het online-kanaal boeketten van de vakman waardeert. De fysieke winkel bezoeken is voor veel klanten vaak een feest, maar ook online kunnen we klanten verrassen met prachtige en gewaardeerde boeketten. En een boeket thuis ontvangen is al mooi, maar de waarde wordt nog veel groter als je daar inderdaad zo’n acht tot negen dagen plezier van ondervindt. Met deze test tonen we aan dat het online kopen bij de bloemist ook een prima keuze is.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties