Ook Deense Trade Fair Handelspladsen virtueel

Vanwege corona vindt de wintereditie van de Deense potplantenbeurs Handelspladsen virtueel plaats.

Normaal organiseert de Deense sierteelt Handelspladsen vier keer per jaar in Odense. Deense kwekers tonen hun seizoensortiment aan handelaren. Afgelopen oktober lastte organisator Floradania marketing het evenement af vanwege Covid-19.

De wintereditie vindt dit jaar sinds 29 oktober daarom virtueel plaats. De beurs geeft een overzicht van het aanbod en contactinformatie van kwekers. Aan de beurs doen 30 Deense potplantenkwekers mee; zij tonen meer dan 430 cultivars.

Peter Larsen-Ledet van Floradania Marketing: „Virtuele beurzen zijn mogelijk het communicatiekanaal van de toekomst. Door Covid-19 zijn er restricties op reisverkeer en bijeenkomsten van grote groepen. Dat hebben we recent kunnen zien met de afgelasting van IPM 2021. Virtuele beurzen vormen een alternatieve manier om plantenkopers te inspireren. Toegegeven, je mist het persoonlijk contact. Daarom moet je aan met een virtuele beurs een waardevolle dimensie toevoegen, bijvoorbeeld door het evenement te verlevendigen met video calls, of virtuele tours op kwekerijen.”

De volgende Handelspladsen vindt in maart plaats. Het hangt van de omstandigheden af of die editie fysiek kan plaatsvinden. De Denen bereiden in ieder geval al een virtuele editie voor die kan plaatsvinden in combinatie met een fysiek editie.”

Via deze link kun je de virtuele Handelspladsen bezoeken.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties