Bloem en Blad Orchid Inspiration Days 2018 breidt uit met nieuwe deelnemers

  Orchid Inspiration Days 2018 breidt uit met nieuwe deelnemers

  0

  De Hoog Orchids uit Delfgauw en Wooning Orchids uit Bleiswijk sluiten aan bij de Orchid Inspiration Days. Het evenement heeft daarmee in 2018 veertien deelnemende kwekerijen.

  De Hoog Orchids is op 5,2 hectare gespecialiseerd in Dendrobium Nobilé en Wooning Orchids teelt op 9 hectare zowel Dendrobium Nobilé als Phalaenopsis. De twee bedrijven vormen met hun sortiment en bijbehorende concepten voor een aanvulling op hetgeen tijdens de eerste editie van de Orchid Inspiration Days in 2016 te zien was. Dit evenement is bedoeld voor zakelijke relaties van de kwekerijen; de klant en eindklant wil men op de kwekerij informeren en inspireren met sortiment, concepten en innovaties binnen het bedrijf.

  Drie regio’s

  In 2018 is het evenement van 6 t/m 14 juni in drie regio’s van Nederland. De deelnemende bedrijven zijn dan: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.  Het bedrijf Cympha Orchideeën uit Bleiswijk neemt niet meer deel aan het evenement.

  Bron en foto’s: Pull Position

  Reageer op dit artikel

  avatar