Over ons

Het Vakblad voor de Bloemisterij is hèt vakblad voor professionele telers en handelaren van snijbloemen en pot- en perkplanten in Nederland. Het magazine verschijnt elke vrijdag en analyseert de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse en mondiale sierteelt. Ook bezorgt de redactie elke werkdag een nieuwsbrief in de vorm van een e-mail aan een grote en brede groep deelnemers aan de Nederlandse sierteeltketen.

Een ervaren team redacteuren geeft in het Vakblad voor de Bloemisterij aandacht aan de actuele trends en ontwikkelingen in de markten, de teelt, de marketing, de dienstverlening en de politiek. Ook opinie ontbreekt niet in de vorm van columns van telers in binnen- en buitenland en van trendzetters in de keten. De redactie wil met de inhoud van het vakblad van toegevoegde waarde zijn voor de bedrijfsvoering van de professionele teler en handelaar.

Het Vakblad voor de Bloemisterij heeft elke maand een themanummer, waarin een specifieke trend in de bloemen- en plantensector wordt belicht.

Naast het magazine presenteert de redactie ook dagelijkse het laatste nieuws op deze website vakbladvoordebloemisterij.nl. Ook verzorgt de redactie de Engelstalige nieuwsvoorziening op onze website Floribusiness.com, waarbij we specifiek onze internationale doelgroep op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Heb je een tip voor de redactie of overweeg je onze website te gebruiken voor het presenteren van kennis, bel dan naar 071 – 565 96 78 of mail naar bloemisterij@hortipoint.nl