Telers en kopers aan de slag met termijnhandel op Floriday

De komende week gaat een aantal kwekers en kopers de nieuwe module voor termijnhandel op Floriday gebruiken. Kopers en kwekers kunnen een contract opstellen in Floriday en daar vervolgens handel op afroepen.

De module voor contracthandel is nieuw. Martin de Ruiter, programmamanager 100% digitaal, geeft aan dat de informatie goed afgeschermd wordt. „Wij hebben daarvoor getekend. Een helpdeskmedewerker moet iemand door het nieuwe programma heen kunnen loodsen, maar een accountmanager mag nooit bij de informatie kunnen. Daar zijn we ons goed van bewust.”

FloraHolland meldt dat zij met het platform Floriday in de toekomst makkelijker in kunnen spelen op veranderingen. Niet iedere kweker of koper vindt de opzet nu even logisch, maar De Ruiter geeft aan dat zij in een tussenfase zitten. De voordelen komen er later nog achteraan. „Over vijf jaar ziet de wereld er heel anders uit. Die verandering moeten we nu al inzetten. We zijn nog volop aan het ontwikkelen. Floriday is nooit af.””

Benieuwd naar andere functionaliteiten van Floriday? En de voordelen? Je leest het in Vakblad voor de Bloemisterij nummer 29, welke op 17 juli verschijnt. Het artikel is ook alvast hier te lezen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties