Pim van den Akker maakt bloemwerk in nieuw tv-programma

Vanaf 8 januari is Pim van den Akker te zien in het nieuwe programma ‘Van Harte’ van de EO. In het programma staat ‘het leven vieren’ centraal. En als er iets te vieren is, dan horen daar natuurlijk bloemen bij.

Lokale, nationale maar ook internationale feesten komen in dit programma voorbij, waarbij de kijker kennis kan maken met de bijbehorende gebruiken. Op de dinsdagen laat Pim van den Akker van FlowerFactor zien hoe je voor die gelegenheden bijzonder bloemwerk maakt.

Het vaste honk van ‘Van Harte’ is de kas. Vanuit hier laten verschillende experts zien hoe je van elk moment een feestje maakt. Naast Pim zijn dit Annemarie Pronk (winnares Heel Holland Bakt 2016), interieurstylist Chantal ten Brinke en kledingstylist Nathalie Bharos. De presentatie is in handen van Bert van Leeuwen en Henk van Steeg.

NPO2

‘Van Harte’ start op 8 januari en is van maandag tot en met donderdag te zien om 17.50 op NPO 2. Pim van den Akker is iedere dinsdag te zien.

Bron: FlowerFactor/EO | Foto’s: EO

guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jos prietpraat
jos prietpraat
4 jaren geleden

het zal een fleurig geheel worden , ben benieuwd hoelang

jos prietpraat
jos prietpraat
4 jaren geleden

meestal word je van dit geplak en gedraai niet veel wijzer van als bloemiste

mijnbloemsite
mijnbloemsite
4 jaren geleden

jammer dat ze geen realistische bloemist het laten doen! dit geknutsel van PIM word niemand wijzer van zeker de bloemist niet !

Ad Berends
Ad Berends
4 jaren geleden

Goede promotie van ‘wat bloemen doen’!
Alle aandacht voor bloemen en hun positieve invloeden zijn WELKOM.
Als ze dan ook nog gepresenteerd worden door een vakman die al jaren de liefde voor bloemen en planten bewezen heeft, SUCCES PIM!

Goed dat er geïnvesteerd wordt door de sector in ‘consumenten-contact’, hoe meer hoe beter en dan liefst op een progressieve manier, niet dat alle daagse want daar zit de klant niet meer op te wachten, leer van Bloomon?

Oooja bloemist,
kijk hoe je hier je voordeel mee kan doen want ook dit biedt weer mogelijkheden!

henk wubben
henk wubben
4 jaren geleden

neeeeeeeee , nu gaan de bloemenverkoop ineens omhoog als pim aan de gang gaat pfffffffffffffffffff de held vd bloemisten !

bloemetje
bloemetje
4 jaren geleden
Antwoord aan  henk wubben

wat een negativiteit!!!!!! Beetje jaloers……of slecht geslapen…..

Petri Rijsdijk
Petri Rijsdijk
4 jaren geleden

Super gaaf! Hopelijk een serieus programma over wat bloemen doen in je leven! Gefeliciteerd Pim met je droom!

bloemetje
bloemetje
4 jaren geleden

Bloemen altijd mooi om te zien wat je er mee kunt. De negatieve reactie hieronder begrijp ik niet. Ook aan bloemschikken mag toch vernieuwende ideeen bij komen .. dus wat is er mis met plakken en draaien.

henk wubben
henk wubben
4 jaren geleden

pim is zoooooooooooooo net niet , jammer had liever bijv PETRI DAAR GEZIEN ! dat is een bloemiste PURE SANG

magriet hermans
magriet hermans
4 jaren geleden

op naar de Xenos , voor schaartjes en kijken op het inernet hoe je moet plakken en vlechten en je bloemenhoek kan een stuk kleiner worden , we gaan weer knutselen !!!! daaaaaag bloemenverkoop ! nee hier word de bloemist blij van 🙁