Plantion geeft korting aan consument

Van 20 tot en met 30 september vinden bij bloemenveiling Plantion weer de ‘Kleurrijke Verhalen Dagen’ plaats. Met het uitreiken van een kortingsbon ter waarde van € 7,50 hoopt Plantion dat consumenten de bloemist nog een keertje extra gaan bezoeken.

Jaarlijks organiseert Plantion een promotieactie onder de noemer ‘Kleurrijke Verhalen Dagen’. Vorig jaar kregen consumenten een gratis boeket bij besteding van twintig euro of meer bij de bloemist. Dit jaar zal er geen bos bloemen, maar een kortingsbon verstrekt gaan worden. Wanneer consumenten in de actieperiode vijftien euro of meer bij de bloemist besteden, ontvangen zij een kortingsbon van € 7,50. Plantion betaalt uiteindelijk deze  korting . De veiling hoopt dat zij hiermee consumenten kunnen bewegen om nog een keer een extra bezoek aan de bloemist te brengen.

De kortingscode wordt verpakt in een ‘kleurrijk’ boek. Dit boekje bevat ook verzorgingstips, wetenswaardigheden en kleurplaten. Alle klokinkopers van Plantion kunnen deelnemen aan de promotie-actie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties