‘Plantion introduceert KOA met live-streaming’

  Verbinden en innoveren zijn de duidelijke doelstellingen die het bestuur/RvC van de coöperatie Plantion heeft gesteld. Een goed voorbeeld van verbinden zijn de vijf regiobijeenkomsten voor leden en gastleden van Plantion die we dit jaar organiseren. We trapten vorige week af in Gendt. Fijn dat fysieke bijeenkomsten weer de standaard worden!

  Over fysiek gesproken: Plantion blijft dagelijks fysiek veilen met producten onder de klokken door en de mogelijkheid van schouwen in de opstelgebieden. We gaan echter óók alle processen en diensten verbeteren en vernieuwen. Momenteel trekken we kabels voor een goede internetverbinding, en plaatsen we camera’s. Volgende maand introduceert Plantion Kopen op Afstand (KOA) met live-streaming. We brengen zo een rechtstreekse uitzending van het veilproces tot stand. We verzenden de live-beelden naar de KOA-gebruikers. Zij krijgen hierdoor een complete en realistische indruk van het veilproces geïntegreerd in hun KOA-software.

  Het resultaat zal spectaculair zijn. De klant kan het product op de werkplek haarscherp in zijn scherm zien. En in een tweede scherm kan de klant een mooi overzicht van het gehele veilproces op de drie klokken krijgen. Tijdig overschakelen op een gewenste productgroep wordt hierdoor eenvoudig.

  Geen foto’s meer, maar live uitzending. De perfecte KOA-innovatie. Een grote stap vooruit die er voor zal zorgen dat klanten sneller willen inkopen via KOA. De klant kan zelf aangeven hoe laat hij/zij de producten wil ophalen. Plantion kan de producten op voorraad houden, verdichten en indien de klant het wenst bezorgt de Plantion bezorgdienst de producten.

  En de tribune? Die blijft de komende jaren goed gevuld. Want fysiek blijven we de voordelen van schouwen, elkaar ontmoeten, het opdoen van inspiratie en het veilproces beleven. Het is aan de klant de keuze te maken van welke dienst hij/zij gebruik maakt.

  André van Kruijssen

  Algemeen directeur Plantion.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties