Premier & Blenheim integreert in OZ export

Premier & Blenheim zet haar activiteiten per 1 juni 2016 als zelfstandig merk binnen OZ Export voort. Met deze integratie willen de bedrijven volume samenvoegen en meer focussen op de specialismes binnen de bedrijven.

Met de samenvoeging hopen Premier & Blenheim en OZ Export in te kunnen spelen op ontwikkelingen binnen de internationale groothandel. Specialismen als bloemen op water (‘karrenbouw’), droog in exportverpakking (‘inpak’), fijnmazige winkelbelevering, vliegzendingen en Kopen-op-Afstand (KOA) kunnen volgens de bedrijven op een nog efficiëntere wijze worden georganiseerd.

Hein Schreurs, momenteel directielid bij P&B, wordt verantwoordelijk voor het P&B-label en daarmee voor de belevering van de internationale KOA klanten. Arnold Koek, tevens directielid bij P&B, heeft aangegeven per 1 juli zijn carrière buiten de organisatie te willen voortzetten.

Het management en het personeelsbestand van OZ Export blijven ongewijzigd. De directie van OZ Export wordt gevoerd door Marco Vermeulen.

Beide bedrijven maken deel uit van Dutch Flower Group en zijn gevestigd op bedrijventerrein FloraHolland Zuid in Aalsmeer.