Promotiecampagne Hydrangea van start

  Ter promotie van de tuinhortensia is de campagne ‘Hydrangea World’ van start gegaan. De campagne is een gezamenlijk initiatief van alle aanvoerders van Hydrangea bij Royal FloraHolland, en enkele vermeerderaars en veredelaars vanuit heel Europa.

  Doel van de campagne is om consumenten kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de tuinhortensia. Deze is in allerlei vormen en kleuren beschikbaar, en past in vrijwel elk type tuin. Voor de handel is ondersteunend campagnemateriaal beschikbaar om de Hydrangea onder consumenten onder de aandacht te brengen.

  Met de campagne en het bijbehorende materiaal laat Hydrangeaworld de consument zien wat er mogelijk is met de tuinhortensia. In grotere tuinen kan hiermee veel worden gevarieerd.

  Polen

  Daarnaast worden consumenten via mediakanalen gewezen op de vele mogelijkheden die Hydrangea biedt. Zo kan deze in grotere tuinen, maar ook in een pot op het balkon. Nieuw is dat de campagne niet alleen in Nederland en Duitsland loopt, zoals eerder, maar ook in groeimarkt Polen.

  Foto’s: Hydrangea World

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  20bet
  2 maanden geleden

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.