Vakblad voor de Bloemisterij Ondernemen Raymond Hedges nieuwe directeur Decorum

Raymond Hedges nieuwe directeur Decorum

0

Raymond Hedges is de nieuwe directeur van Decorum Company. Hij volgt Ralph Koopman op. Hedges noemt zijn nieuwe functie een enorme uitdaging en ziet parallellen met zijn vorige baan als branchemanager.

„Het is anders dan mijn vorige functie, omdat het de eerste keer is dat ik een directeursfunctie bekleed. Maar er zijn ook paralellen met mijn baan bij UNETO-VNI. Ik hield me daar ook bezig met het verbeteren van de ketensamenwerking”, aldus Hedges in een reactie.

Hedges ziet de directeursfunctie bij Decorum als een enorme uitdaging. Met name door de ambities die Decorum heeft en de rol die ze wil pakken in het verbeteren van de ketensamenwerking. „Decorum heeft een heel sterke basis, maar ik zie ook nog kansen.” Over de opdracht die hij heeft meegekregen bij zijn aanstelling wil Hedges nog niets kwijt.

Hedges was eerder onder meer werkzaam als branchemanager bij UNETO-VNI in de installatiebranche. Daarvoor was hij docent van de vakgroep Business & Management van de Lentiz Onderwijsgroep in Naaldwijk.

Reageer op dit artikel

avatar