Rob Verlinden promoot Platycodon Astra in Green Trade Center

De potplant Platycodon Astra wordt in de spotlights gezet in het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing. De opnames hiervoor vonden dinsdag 22 mei plaats bij het Sakata/kwekerij Valstar Inspiration House in het Waterdrinker Green Trade Center. Samen met Rob Verlinden laat de stylist van Waterdrinker in het programma zien wat je zoal met de Astra kunt doen.

De Astra is een sierlijke plant die zijn naam te danken heeft aan zijn grote stervormige bloemen. De ‘superster’ in het potplantenassortiment kan zowel binnen als buiten staan en is dit seizoen naast de vertrouwde kleuren blauw, roze, en wit, ook in het lichtroze te verkrijgen.

Ophangen

Pia Klatt, styliste van Waterdrinker, laat in het tv-programma diverse voorbeelden zien met de plant, die de consument zelf eenvoudig kan namaken. Zo combineert zij de plant in een pot met Gypsophila muralis. ‘De Astra moet je combineren met hetzelfde soort planten met dezelfde verzorging, niet met perkplanten’, geeft Rob als tip. Verder laat Pia een pot-plantcombinatie zien om op te hangen in een lantaarn en een pot-plantcombi in een krans hangend aan touw. ‘Hangen is hot’, zegt Pia. ‘Ja’, vult Rob aan, ‘maar dan vooral buiten, want je wilt thuis liever geen gaten in de muur boren.’

Het tv-programma wordt zaterdag 9 juni op SBS6 uitgezonden.

Bron en foto’s: Waterdrinker Green Trade Center

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties