Royal FloraHolland Trade Fair gaat door

De Royal FloraHolland Trade Fair vindt dit jaar in principe in november weer plaats. Dit heeft de directie van de veiling besloten. De uitdaging voor RFH is de doorstroming op de beursvloer.

Het doorgaan van Trade Fair is vanzelfsprekend afhankelijk van de gang van zaken de komende maanden rond corona. Maar als het aan RFH ligt gaat de Trade Fair in Aalsmeer door. De uitdaging is dat de veiling zich dient te houden aan een ‘doorstroomconcept’.

Op basis van het aantal m2’s van de beursvloer, gaat RFH er vanuit dat er aanstaande 3, 4 en 5 november circa 4.000 tot 4.500 mensen tegelijk op de beursvloer aanwezig mogen zijn. Dit gaat om zo’n 3.000 bezoekers en 1.500 mensen die permanent aanwezig zijn, zoals standhouders. De veiling moet daarom bijhouden hoeveel bezoekers naar binnen en naar buiten gaan. De veiling vraagt bezoekers ook om een tijdslot te reserveren. Vooralsnog hoeven bezoekers en standhouders niet aan andere vereisten te voldoen. RFH stelt geen limiet aan het aantal standhouders.

In zijn blog in de Bloemisterij schrijft RFH CEO Steven van Schilfgaarde dat hij samenwerking in de keten de basis is van succes. „Ik kijk daarom reikhalzend uit naar Trade Fair en de Dag van de Coöperatie later dit jaar.”

Lees hier de volledige column van Steven van Schilfgaarde via mijnbloemisterij.nl in het digitale magazine van de Bloemisterij.

Geen abonnement? Kijk hier of bel 071 5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties