’Samen met een vriend een stand op Trade Fair Naaldwijk’

Op de Trade Fair Naaldwijk maakte Bas Sonneveld altijd wel een praatje in de stand van zijn vriend Sjors Boers van Bogreen Plantmakers. Boers doet op- en afkweek van eetbare tuinplanten van zowel fruit, groente, kruiden als noten. Op dat soort momenten merkten ze dat klanten in gewassen van allebei interesse hadden. Dit heeft hen doen besluiten om dit jaar op de beurs gezamenlijk een stand te bemannen. Naast grotere klantenbinding en als service naar klanten, ook om kosten te besparen aan de beursdeelname.

Bas Sonneveld van Sonneveld Plants deelt met vriend Sjors Boers van Bogreen Plantmakers een stand op Trade Fair Naaldwijk

Op de beurs brengt Sonneveld zijn eigen concept Attractions met als eerste gewas Buddleja Davidii. Hij is er vorig jaar mee gestart. En ondanks het laat op kleur komen, viel het eerste jaar hem niet tegen. Het idee achter het concept is dat de consument start met een mooie tafel- of terrasplant die later is te planten in de tuin. Als heester groeit die dan uit tot een struik waar jaren plezier aan te beleven is. De start in potmaat 13 is mogelijk, omdat deze Buddlejasoorten erg compact zijn. In de pot gaan 3 soorten waarmee Sonneveld met 5 kleuren 4 mixen maakt.

Verder toont Sonneveld het concept Confetti, waarbij drie soorten eenjarige zomerbloeiers in een 13 cm pot verdwijnen. Hij is daar ook in 2019 mee gestart. Inmiddels heeft hij wel een selectie gemaakt van de beste soorten. Van de 12 gestarte mixen is hij met de beste 6 doorgegaan.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties