Samenwerking B ter Riele Transport en Selman Transporten

B ter Riele Transporten en Selman Transporten gaan per direct een intensieve samenwerking aan. Ze bundelen hun transport- en overslagactiviteiten zoveel mogelijk.

Beide bedrijven verzorgen het eerste half jaar van 2021 hun activiteiten onder eigen regie. In het jaar 2021 integreren ze de activiteiten. Binnenkort voegen ze alle activiteiten van beide locaties in Bemmel samen op één locatie aan de Nijverheidstraat in Bemmel.

Ter Riele en Selman willen verdere groei te realiseren. „Door het bundelen van onze krachten ontstaat er een uitstekende samenwerking in Oost Nederland op unieke locaties in het hart van een tuinbouwgebied te Bemmel en in Wilp met optimale verbindingen binnen Nederland en richting Duitsland. Zeker als het doortrekken van de A15 voltooid is”, aldus de directeuren Bennie Ter Riele en Arno Driessen.

De bedrijven zijn onder meer gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten. Selman zit in Bemmel, Ter Riele in Wilp en Bemmel.

Het is een tweede consolidatieslag in korte tijd in het sierteeltvervoer. Twee weken terug maakte Royal FloraHolland bekend een joint venture aan te gaan met De Winter Logisitics, Wematrans en Van Zaal Transport.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties