Seminar ‘Hoe kun je jongeren echt bereiken?’

  Om de groene sector levendig te houden, zijn nu en in de toekomst voldoende vakmensen nodig. Generatie Z, jongeren die tussen 1995 en 2010 geboren zijn, zijn de medewerkers en ondernemers van de toekomst. Een online seminar op 27 mei besteedt aandacht aan dit thema.

  Na een inleiding van James Smith van Youngworks gaan de deelnemers zelf aan het werk met het vertalen van het concept van De Groene Werelden voor werving van nieuwe studenten in het agrarisch domein, het inrichten van de agrarische opleidingen en de jongerencommunicatie van branchevereniging Cumela. ‘Na het seminar ben je volledig op de hoogte van de drijfveren van Generatie Z, hoe je ze kunt aanspreken en hoe de groene werelden je hierbij kunnen helpen’, aldus de organisatoren Groenpact, CIV Groen, Aeres Emmeloord, Cumela en Colland Arbeidsmarkt.

  Het gratis seminar is vooral bedoeld voor marketing- en communicatiemedewerkers van onderwijsinstellingen, docenten en opleidingskundigen en voor bestuurders en marketing- en communicatiemedewerkers van bedrijven en brancheverenigingen. Het vindt plaats op donderdag 27 mei van 14.00 tot 15.30 uur via Zoom.

  Bron en beeld: CIV Groen

  Op 7 mei verschijnt een Trendspecial van Bloem&Blad die helemaal in het teken staat van Generatie Z. Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties