Vacaturebank Servicemonteur Regio Zuid en Servicemonteur Regio Noord

  Servicemonteur Regio Zuid en Servicemonteur Regio Noord

  0

  Wij zoeken bij Invaro Services & Supplies twee Servicemonteurs die willen meewerken aan onderhoud en reparatie voor innovatieve oplossingen voor snijbloemenverwerking. 40 uur per week.

  Jouw functie
  Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van nieuwe machines en/of onderdelen bij klanten van Bercomex. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Daar waar nodig zal je problemen oplossen van zowel elektronische als mechanische aard aan machines en/of onderdelen die al zijn geïnstalleerd. Als gezicht van Invaro Services & Supplies zal je veel onderweg zijn naar klanten in binnen- én buitenland.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent woonachtig in Noord-Holland (vacature Regio Noord) of Het Westland (vacature Regio Zuid).
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met elektrotechniek/besturingstechniek en kunt tekeningen en schema’s lezen.
  • Je bent flexibel ingesteld en bereidt tot consignatiediensten.
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en rijbewijs B+E.
  • Je wilt het beste resultaat voor de klant leveren en kunt ook in begrijpelijke taal uitleggen wat jouw oplossing inhoudt.
  • Tot slot ben je in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA of NEN 3140.

  Werken bij Invaro Agri & Horti Technology Group
  Als Servicemonteur werk je mee aan innovatieve oplossingen voor automatische snijbloemenverwerking. Je gebruikt je kennis optimaal en helpt de klant op locatie. Zo zie je met eigen ogen hoe klanten wereldwijd stappen zetten op het gebied van productiviteit, kwaliteit en continuïteit. Omdat we onderdeel zijn van Invaro Horti & Agri Technology Group, heb je bij ons alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontdekken waar jij blij van wordt. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren?
  Solliciteren? Bekijk de vacatures hier: https://invarogroup.com/category-careers/servicemonteurs/. Vul je gegevens in en stuur ons je motivatie en cv. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Nodigen we je uit, dan ga je om tafel met onze HR Representative en Service Director.

  Reageer op dit artikel

  avatar