Shopper-activatieprogramma voor anjer in maart van start

Wie in de periode van 6 tot en met 23 maart een anjerboeket koopt bij de bloemist, maakt kans op een wellness verwendag voor tweepersonen of een anjerboeket. Deze promotiecampagne voor de anjer wordt georganiseerd door de Nederlandse anjerkwekers, VBW, Bloemenbureau Holland en het Oranje Fonds.

De shopperactivatie ‘Bedankt je kanjer met een (k)anjerboeket’ is opgezet om mensen te stimuleren iemand te bedanken met anjers. Consumenten maken twee weken lang kans op prijzen als zij een anjerboeket ter waarde van € 14,95 kopen. Er worden tien verwendagen verloot en 50 anjerboeketten. Dit gebeurt via een unieke code op de actiepagina van Mooiwatbloemendoen.nl

Naast de activatie in de winkel, geeft het Oranje Fonds kortingsvouchers weg. Dat doet het fonds tijdens NLdoet op 15 en 16 maart, aan 200.000 geregistreerde vrijwilligers. Hiermee kunnen zij zichzelf een boeket met anjers geven met 25% korting.

De promotiecampagne zal aangejaagd worden via de social media. Op de winkelvloer worden diverse POS-materialen ingezet. Deelnemende VBW-leden ontvangen een promotiepakket bestaande uit A1-posters, boeketkaartjes, actievouchers en boeketstekers.

Benieuwd naar hoe het shopper-activatieprogramma met tulp verlopen is? Lees het 22 februari in het Vakblad voor de Bloemisterij.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties