Sierteeltvakbeurs IFTF 2020 afgelast

  De sierteeltvakbeurs IFTF in Vijfhuizen gaat aanstaande 4-6 november 2020 niet door. De eerstkomende editie is gepland in november 2021.

  De organisatie heeft dit gisteravond, 1 september, besloten na de persconferentie van het kabinet over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het werd toen duidelijk dat reizen naar en in Europa voorlopig nog moeilijk is, stelt de IFTF op zijn site.

  De vakbeurs in Vijfhuizen richt op de internationale sierteeltsector. Vrij verkeer voor zowel bezoekers als standhouders is volgens de organisatie een belangrijke voorwaarde voor het doorgaan van de beurs. Omdat dit niet mogelijk is, wordt editie 2020 geschrapt. De datum voor editie 2021 is  3-5 november.

  Gister, maandag 1 september, maakte Royal FloraHolland bekend dat de Trade Fair in Aalsmeer komende november niet doorgaat. Toen vertelde Dick van Raamsdonk, CEO van HPP Exhibitions, de organisator van de IFTF, onze redactie dat de beurs in Vijfhuizen wel doorgaat. „Wij houden ons aan de regels die zijn opgelegd. Er zijn wijzigingen wat betreft exposanten, maar daar hebben we elk jaar mee te maken.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties