Sion sluit Phalaenopsis-deal met Mexicaanse marktleider

Phalaenopsis-veredelaar Sion heeft een exclusieve deal gesloten met het Mexicaanse agentschap Akiko. Eric Moor, algemeen directeur van Sion, en Claudia Lee de Vink, de topvrouw van Akiko, ondertekenden de overeenkomst woensdag op de Trade Fair Aalsmeer.

Akiko, volgens Sion marktleider in Mexico, neemt volgens de overeenkomst exclusief voor Sion Phalaenopsis orchideeën op in haar assortiment. ‘Hierdoor zijn onze Sion-rassen nog beter beschikbaar in Mexico. Om onze klanten optimaal van advies en service te kunnen voorzien, is het belangrijk dat zij ook bijgestaan worden door lokale professionals’, aldus Moor in een verklaring.

Phalaenopsis is een opkomend product in Mexico, signaleert Sion. De Mexicaanse consument raakt steeds bekender met de Phalaenopsis en is ook bereid extra te betalen voor goede kwaliteit. Sinds vijf jaar is Sion actief in Mexico met de verkoop van Phalaenopsis plant materiaal. Akiko is vanaf 1990 al actief in eigen land in het importeren en begeleiden van de verkoop van diverse tuinbouwgewassen.

Officiële ondertekening van exclusieve samenwerking in Mexico door Eric Moor (Algemeen Directeur Sion) en Claudia Lee de Vink (Director General Akiko) I Foto: Sion
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties