Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Speciale actie Grootmoederdag Frankrijk

Speciale actie Grootmoederdag Frankrijk

0

Bloemenbureau Holland heeft voor Franse grootmoeders vier personality-boeketten ontwikkeld om deze feestdag voor oma’s nog specialer te maken.

Frankrijk viert op zondag 5 maart het Fête des grands-mères, ofwel Grootmoederdag, een bloemenmoment dat elk jaar weer iets meer aandacht krijgt en zich in de toekomst graag laat meten met Moederdag. Omdat de ene oma de andere niet is, heeft Bloemenbureau Holland vier verschillende arrangementen samengesteld.

De boeketten zijn geïnspireerd op de Groentrends 2017 en passen in sfeer, uitstraling en bloemgebruik bij het karakter van vier types moderne oma.

Oma Rock ’n Roll is eigenzinnig, uitbundig en creatief. Bij haar past een opvallend rebels boeket met zwart-glinsterende mitsumata-takken, knalroze anemonen en funky asparagus.

Actie-Oma is energiek, staat positief in het leven en gaat er graag op uit. Voor haar een dynamisch en vrolijk boeket met blauw-gele irissen, roze statice, gele craspedia en felroze rozen.

Oma Zen is zachtaardig en traditioneel ingesteld, met een warme belangstelling voor familie, cultuur en haar hobby’s. Bij haar past een elegant boeket met prunustakken en zachte, grote rozen.

Superoma is geëmancipeerd, zelfverzekerd en reislustig, maar maakt altijd tijd voor haar vrienden en familie. Voor haar een avontuurlijk boeket met alstroemeria, vetplanten en tillandsia.

Zo’n op maat gemaakt boeket is persoonlijk en past in de trend van consumenten het gevoel geven dat ze uniek zijn. Dat leidt weer tot loyale klanten, die zich verbonden voelen met de bloemist die zich in hen heeft verdiept, aldus BBH.