Bloem en Blad Bloemen en planten Speciale bezoekersroute langs nieuwe exposanten Trendz

Speciale bezoekersroute langs nieuwe exposanten Trendz

0

Easyfairs opent aanstaande zondag de deuren van Trendz Voorjaar in Gorinchem. Bezoekers kunnen een speciale route volgen over de beursvloer die hen langs alle nieuwe exposanten – zo’n zeventig in totaal – leidt.

Naast de nodige nieuwkomers bestaat de beursvloer wederom uit grote gevestigde namen. Mascha de Bruin van Trendz: ‘De mix van nieuwkomers en trouwe exposanten zorgt ervoor dat we een breed en inspirerend aanbod kunnen presenteren. Ook hebben we het aanbod voor bloemisten verder uitgebreid. Na de lancering van het Bloem & Blad Ondernemersplein op Trendz Najaar is dit concept  doorontwikkeld onder de nieuwe naam Flora Plaza. Het vakblad Bloem&Blad blijft deel uitmaken van dit initiatief via het Bloem&Blad plein. Nieuw op Flora Plaza is het Kwekersplein waar bloemisten in contact kunnen komen met kwekers om zo het verhaal achter de bloem of plant te ontdekken.’

Daarnaast organiseert Bloem&Blad op maandag 13 januari de wedstrijd om de Bloem&Blad Talent Award 2020 en zijn er alle dagen interessante demonstraties en workshops.

Openingstijden

Trendz Voorjaar is op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 januari te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Zondag is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur, maandag van 10.00 tot 22.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen hun gratis ticket registreren via http://bit.ly/Trendzregistratiecode.

Bron en foto’s: Easyfairs

Reageer op dit artikel

avatar