Hortipoint Steven van Schilfgaarde: ‘Dit jaar gaan we versnellen’

Steven van Schilfgaarde: ‘Dit jaar gaan we versnellen’

0

In zijn nieuwjaarstoespraak meldt Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland, dit jaar een versnelling te willen inzetten. „Ik zie het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Samen zetten we Nederland op de kaart als sierteeltland van wereldformaat.”

Steven van Schilfgaarde meldt op het gebied van digitalisering, internationale groei en in de dienstverlening naar klanten te willen versnellen.

Hij zegt verder zijn eerste jaar als CEO met een voldaan gevoel afgesloten te hebben. „We hebben grote stappen gezet in de digitalisering van de marktplaats. De resultaten van onze dagelijkse dienstverlening zijn sterk verbeterd. En we zijn goed op weg met de standaardisering en uniformering van onze logistieke processen. Het installeren van de Ledenraad tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) was een geweldig hoogtepunt voor ons allemaal.”

Op 10 januari, om 16:30, houdt Royal FloraHolland een nieuwjaarsbijeenkomst in de studio’s van Aalsmeer. Daar vindt ook de uitreiking van de Dutch Tulip Awards plaats.

 

Reageer op dit artikel

avatar