Straks staan deze sujetten ook bij een tuinder in de kas

Als ik ergens een bloedhekel aan heb dan is het wel aan die activistische waardeloze nietsnutten die bij een varkensboer de wereld willen veranderen. Deze wiet rokende GroenLinks-stemmende borderlinefantasten schijnen overal recht op te hebben. Ze hebben het recht om zomaar bij deze boer in Boxtel binnen te vallen of kwamen ze soms op de thee bij de vrouw des huizes? Ondertussen nemen ze de Afrikaanse varkenspest mee het land in, want met bijna 20 verschillende nationaliteiten zit er altijd wel een tussen waar de pest aan kleeft. Ben je mooi klaar mee als boer als je straks ook je stal nog moet ruimen.

Ondertussen hebben die lui het wel mooi voor elkaar. Met 200 ongewassen mannen en vrouwen bestormen ze een boerderij, waarbij de ene helft kiest voor de stal en de andere helft voor het erf. Niemand kan erbij, erop of eraf. De politie doet weinig om het geheel niet verder te laten escaleren en gaat praten alsof het een clubje breiende oude wijven is.

In gewoon Nederlands noemen we zoiets een inbraak of gijzeling. Daar denken onze varkensknuffelaars anders over. Die breken zo het debat open over dierenwelzijn, zeggen ze. Alle boeren en tuinders in Nederland houden zich aan de voorschriften, zoals die door de Nederlandse overheid zijn afgegeven en overtreders moeten worden aangesproken en aangepakt. Daar hebben we geen activisten voor nodig die denken dat het recht aan hun zijde staat. Deze logistieke operatie van het verplaatsen van 200 mensen vanuit heel Europa naar een boerderij in Boxtel waar de climax tot een hoogtepunt moest komen met het onder de aandacht brengen van de misstanden in de stallen.

Heel Nederland weet nu van het bestaan af en spreekt er schande over. Straks staan deze sujetten ook bij een tuinder in de kas, omdat er nog een middel in de kast staat wat ze niet aan staat. De hoeveelheid exposure is ongekend voor een middagje Boxtel. Nu moeten boeren en tuinders zich verenigen in de ’Farmers Defence Force’, omdat de politie niets doet. Dat snap ik wel, want die zijn bezig om iemand een bekeuring te geven die 1 km te hard reed en dat is een veel erger vergrijp. It’s all about priorities!

Feico Smit
General manager bij Adi Logistics
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties