Studenten gezocht voor ‘Directeur voor 1 dag’

  Eén dag meelopen met de directeur van één van Nederlands meest vooraanstaande bedrijven in de Food en Flower Industry? Dat is wat Glastuinbouw Nederland en HortiHeroes 15 topstudenten bieden. Studenten kunnen zich tot 20 oktober opgeven voor deze kans.

  Na het succes van vorig jaar krijgen opnieuw 15 topstudenten in de week van 18 tot en met 22 november de kans om één dag mee te lopen met een van de grootste directeuren uit de Food & Flower Industry. Ze krijgen tevens een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar ze hun onbevangen advies over mogen geven.

  HortiHeroes & Glastuinbouw Nederland hebben ‘Directeur voor 1 Dag’ in het leven geroepen om studenten te laten zien hoeveel kansen en mogelijkheden er liggen binnen de sector. Bedrijven kunnen tegelijkertijd kennismaken met een nieuwe generatie en andere expertises om vervolgens samen na te denken over de uitdagingen van de toekomst. De deelnemende bedrijven zijn onder meer Syngenta Flowers, Royal Lemkes, Royal Brinkman, Royal FloraHolland, Ter Laak Orchids, Dutch Flower Group, LTO Glaskracht en Koppert Cress.

  Aanmelden kan tot 20 Oktober via hortiheroes.com/directeurvoor1dag.

  Bron en beeld: HortiHeroes

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties