Subsidieregeling Kennis en Innovatie Westland van start

Ondernemers en kennisorganisaties met een plan dat bijdraagt aan de kennis en innovatiekracht binnen Westland kunnen vanaf vandaag een subsidie aanvragen. Het gaat om projecten met een focus op het Greenportcluster en met aandacht voor leefomgeving, welzijn en werkgelegenheid. De eerste indieningsronde loopt tot 8 juni. In het najaar volgt een tweede ronde. In beide ronden stelt de gemeente €225.000 beschikbaar voor co-financiering.

Volgens de gemeente past de subsidieregeling bij de ambitie om de meest innovatieve glastuinbouwgemeente van Nederland te worden. De regeling stimuleert kennis- en innovatieprojecten die zonder overheidsbijdrage niet van de grond zouden komen.

Beoordelingscommissie
De aanvragen worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie met experts afkomstig uit de onderzoeks- en kenniswereld, het bedrijfsleven, de overheid en uit de financiële wereld. Het college van B & W neemt op basis van het advies van de commissie een besluit tot het al dan niet verlenen van subsidies.

Organisaties en ondernemers kunnen vanaf vandaag hun aanvraag indienen met de daarbij behorende ingevulde formulieren. Deze zijn te downloaden via www.gemeentewestland.nl/subsidies.

Foto: Shutterstock

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties