Vakblad voor de Bloemisterij Het vak Succulents Unlimited wil naam vestigen via beurzen

Succulents Unlimited wil naam vestigen via beurzen

0

Volgende week staat Succulents Unlimited voor de tweede keer op de Tradefair Aalsmeer. Sinds de oprichting in juni 2018 hebben mede-eigenaren Lidy en Menno van der Straten op de belangrijkste sierteeltbeurzen hun gezicht laten zien. „Investeren in je naamsbekendheid kost veel tijd, maar werpt ze vruchten meestal af”, ervaart Menno van der Straten.

De wereld van de succulenten leert Menno van der Straten kennen als werknemer bij Smit Kwekerijen in Sappemeer. Na vier jaar in dienst te zijn geweest besluit hij in 2012 samen met zijn vrouw Lidy in de handel van succulenten te stappen en dat te doen voor diverse werkgevers.

De ultieme wens van het echtpaar is en blijft om voor zichzelf te beginnen. De voornaamste reden voor Van der Straten om voor het eigen ondernemerschap te kiezen, is vrijheid: „Zelf kunnen bepalen welke richting je opgaat.”

In de Bloemisterij is te lezen, hoe het Succulents Unlimited vergaat. Of online natuurlijk.

Peter van Leth
Peter van Leth is vakredacteur politiek en economie bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Verdere aandachtsgebieden zijn personeelsbeleid, gewasbescherming, veredeling, groene, perk- en kuipplanten.

Reageer op dit artikel

avatar