Tuinbouw Ondernemersprijs richt zich op primaire tuinbouwsector

Ondernemers en ondernemingen uit de primaire tuinbouwsector kunnen meedingen naar Tuinbouw Ondernemersprijs 2017. Voor het eerst zullen toeleveranciers en adviesbureaus niet meer in aanmerking komen voor de prestigieuze ondernemersprijs.

De jury gaat zich dus focussen op bedrijven uit de primaire tuinbouwsector waar groene vingers hand in hand gaan met groei en bloei van de onderneming. Dit zijn bedrijven met als activiteit veredeling, vermeerdering en teelt, bewerking en afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen.

Inschrijving gestart
De inschrijving voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017 is gestart. Vanaf 10 juni tot uiterlijk 16 september kunnen innovatieve ondernemers zich aanmelden of aangemeld worden De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan topondernemers met durf, daadkracht en duurzaamheid. Na de selectie van de vakjury wordt eind oktober 4 genomineerden bekendgemaakt. De winnaar wordt op 11 januari 2017 gepresenteerd.

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door: GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Flynth, Interpolis, HPP Exhibitions, ministerie van Economische Zaken, Rabobank, Vakblad voor de Bloemisterij en De Boomkwekerij.