Uitbreiding directie Delphy

  Derk Rademaker (45) is sinds 1 september directeur kennis en ontwikkeling bij Delphy. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Delphy op het gebied van onderzoek, innovatie en projecten. Het nieuwe directielid wordt tevens verantwoordelijk voor de directe aansturing van een aantal bedrijfsonderdelen van Delphy.

  Rademaker heeft in zijn loopbaan onder andere veel ervaring opgedaan bij Wageningen University & Research. Hierbij is hij verantwoordelijk geweest voor diverse onderdelen op het gebied van bomen, bollen en fruitteelt, landbouwontwikkeling en klimaatverandering in een internationale context. In de periode bij de WUR is zijn belangstelling voor de land- en tuinbouw gegroeid en heeft hij een uitgebreid netwerk in diverse sectoren opgebouwd.

  Met het aantrekken van Rademaker werkt Delphy aan het vormgeven van continuïteit in de directie en uitbouw van haar activiteiten. Jacco van der Wekken is algemeen directeur van Delphy. Het onderzoek- en adviesbedrijf heeft ruim 240 medewerkers in dienst. Zij werken in teams over heel Nederland en wereldwijd.

  Derk Rademaker (foto: WUR)
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties