Uitreiking SustainaBul MBO 2021 bij Yuverta Dordrecht

  Op vrijdag 10 december wordt bekendgemaakt welke onderwijsinstelling zich de Duurzaamste MBO van 2021 mag noemen. Dan wordt namelijk de SustainaBul MBO 2021 uitgereikt. Dit is een tool die onderwijsinstellingen aanzet om duurzame acties te ondernemen.

  De SustainaBul is een meetinstrument om duurzaamheid binnen het middelbaar beroepsonderwijs, de ROC/AOC’s en vakinstellingen te meten. Bij het meten wordt gekeken naar onderwijs, praktijk, bedrijfsvoering en de integrale benadering van duurzaamheid. De SustainaBul ondersteunt daarnaast instellingen om van elkaar te leren.

  Best practices

  Klimaat, water, voeding, energie en welzijn zijn belangrijke thema’s binnen de maatschappij, en ook binnen het beroepsonderwijs wordt hier volop aandacht aan besteed. Via SustainaBul komen scholen in aanraking met een netwerk waarin kennis en best practices kunnen worden uitgewisseld.

  Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst ‘Duurzaam Denken & Doen’ wordt bij Yuverta mbo Dordrecht de prijs voor de SustainaBul MBO 2021 uitgereikt. Door de huidige coronamaatregelen is het online programma via een livestream te volgen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties