Unilever levert bloemengroet aan ouderen

  Multinational Unilever sloot deze week aan bij de landelijke steun aan de sierteeltsector. Op 24 en 25 maart zijn 10.000 ouderen in 20 verzorgingshuizen verrast met een bos tulpen.

  De actie is georganiseerd door het team achter het Unilevermerk Robijn, dat samenwerking zocht met media- en kledingbedrijf Rumag. De twee merken trokken met een vrachtwagen vol tulpen langs 20 verzorgingshuizen in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Omdat ouderen momenteel geen bezoek mogen ontvangen, is een bos tulpen een mooie lentegroet volgens Robijn en Rumag. En met de actie steken ze bovendien de noodlijdende bloemensector een hart onder de riem. Het team deed tevens een oproep om op social media dergelijke initiatieven voor ouderen te delen onder de hashtag #genieteningeurenenkleuren.

  Half miljard euro steun

  Unilever maakte eerder deze week bekend dat zij een half miljard euro uittrekt om afnemers en leveranciers te helpen in de huidige coronacrisis. Ook doneert ze voedsel, zeep en schoonmaakmiddelen aan scholen en ziekenhuizen in de hele wereld. Unilever zegde tevens toe dat ze kleine en middelgrote leveranciers zo snel mogelijk zal betalen en bereid is tot kredietverstrekking aan deze bedrijven.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties