Kort & Bondig Bedrijven Visser Chrysanten, negende lid VannoVa.

Visser Chrysanten, negende lid VannoVa.

0

Visser Chrysanten uit Maasdijk heeft zich per 8 augustus 2018 aangesloten bij samenwerkingsverband VannoVa. Dat brengt het aantal Master Growers op negen.

De broers Ferry & René Visser hebben twee tuinen van in totaal 2,2 ha in Maasdijk. Doordat het twee wat kleinere tuinen zijn, zijn ze perfect om speciale of nieuwe soorten te telen zoals de paars/witte troschrysant Saba en de decoratieve gele troschrysant Pina Colada Yellow.

De broers zien uit naar de samenwerking met de andere Master Growers. Laurens van der Lans, voorzitter VannoVa, is op zijn beurt blij met de assortimentsinbreng van Visser Chrysanten.

VannoVa Master Growers werken samen op het gebied van productie, marketing en promotie. De chrysanten van VannoVa worden wereldwijd verhandeld, met Oost-Europa als belangrijkste afzetgebied.

Peter van Leth
Peter van Leth is vakredacteur politiek en economie bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Verdere aandachtsgebieden zijn personeelsbeleid, gewasbescherming, veredeling, groene, perk- en kuipplanten.

Reageer op dit artikel

avatar