Van der Voort Young Plants neemt plantenproductie Perfect Plants over

Van der Voort Young Plants neemt per 1 april 2021 het veredelingsprogramma van spathiphyllum en de jonge plantenproductie van Perfect Plants over. De huidige productielocatie aan de Zwethlaan 38 in Honselersdijk wordt door Van der Voort Young Plants overgenomen.

Perfect Plants blijft de weefsels voor de productie van jonge planten leveren aan Van der Voort Young Plants. De huidige handelsactiviteiten van Perfect Plants, bekend onder de naam Plant Trade International, gaan ook over naar Van der Voort Young Plants, hun buurman aan de Zwethlaan in Honselersdijk.

Olaf van der Voort, directeur Van der Voort Young Plants (links op de foto): „Wij zijn erg blij dat wij door Perfect Plants in de gelegenheid gesteld worden om hun activiteiten voort te zetten. Perfect Plants, voorheen Pothos, heeft de afgelopen decennia een prachtig assortiment spathiphyllum veredeld. Het veredelingsprogramma en de productie van jonge planten van Perfect Plants sluiten aan bij onze eigen activiteiten en vormen een welkome aanvulling. Omdat wij ook al jaren buren zijn, kennen wij veel van onze nieuwe collega’s.”

André Vreugdenhil, directeur Perfect Plants: „Voor Perfect Plants is dit een belangrijke stap vooruit in de invoering van de nieuwe strategie waarbij er meer focus is. Op datgene waar we goed in zijn; weefselkweek vermeerdering. Onze aandacht op de Food- & Pharma-gewassen is reeds een aantal jaren geleden ingezet, waarbij we ook internationaal sterk uitbreiden met de productie van uitgangsmateriaal van Medicinale Cannabis.”

Olaf van der Voort, directeur Van der Voort Young Plants (links) en André Vreugdenhil, directeur Perfect Plants


guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties