Bloem en Blad Corona Vooralsnog laatste magazine 365 dagen bloemen

Vooralsnog laatste magazine 365 dagen bloemen

0

Het laatste magazine 365 dagen bloemen verschijnt vooralsnog voor de laatste keer dit jaar. De promotiecommissie ziet zich genoodzaakt om de promotieplannen voor 2020 bij te stellen. De commissie concentreert zich op activatiekansen in het najaar. Ze wil het bereik van alle communicatiemiddelen gaan vergroten.

Het thema van deze editie is ‘een zomer vol vrijheid’, met inspiratie voor het zomerseizoen. “Toen we deze editie maakten, kon niemand bedenken hoe anders de wereld er nu uit zou zien”, vertelt projectmanager Marion Klaver. “Een jaar geleden is het thema bepaald. Vanuit het assortiment is de zomer een feest voor de bloemist; zoveel keuze en variatie. Vandaag de dag krijgt ‘zomerse vrijheid’ een nieuwe lading. Bloemisten worden nog meer uitgedaagd om via social media te communiceren met hun klanten én hen zo te bereiken. De ondernemersgeest wordt geprikkeld en dat biedt nieuwe kansen.”

Rianne Nieuwenhuize
Rianne Nieuwenhuize is sinds februari 2020 redacteur economie, agribusiness en ruimtelijke ordening bij vakblad voor de Bloemisterij.

Reageer op dit artikel

avatar