Voorn Spray Roses introduceert vijf nieuwe trosrozen

Voorn Spray Roses introduceert 23 februari vijf exclusieve trosrozen bij Royal FloraHolland in Aalsmeer. De collectie trosrozen is speciaal geselecteerd en kenmerkt zich door hun bijzondere bloeiwijze en hoogwaardige kwaliteit.

Kwekerij Voorn Spray Roses is zich vanaf vorig jaar gaan specialiseren in het telen van trosrozen. De vijf cultivars zijn door het bedrijf geselecteerd op criteria als kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze, houdbaarheid en teeltwijze. Alle cultivars hebben pasteltinten en zijn goed te combineren.

De trosrozen worden jaarrond geteeld. Naast het trouwseizoen van mei tot september is de goede kwaliteit gedurende de winterperiode ook een pre, aldus de kwekerij. De trosrozen zullen verkrijgbaar zijn onder de kwekersnaam Voorn Spray Roses, herkenbaar door een moderne zwart-witte uitstraling in logo en verpakking.

Fluweel gekrulde bloemblaadjes

De vijf cultivars zijn Aerobic, Josephine, Tanja, Justine en Galina. ‘Aerobic’ heeft een roze tint en bloeit volledig open. Het bloempakket en de knopverdeling zijn mooi in balans. ‘Josephine’ is zuiverwit en is rijkelijk gevuld met bloemblaadjes. ‘Tanja’ heeft een diepe perzikkleur en fluweel gekrulde bloemblaadjes. ‘Justine’ is een champagnekleurige trosroos, heeft goed gevulde bloemknoppen met een mooie klassieke bloeiwijze. De geurende ‘Galina’ ten slotte heeft een zachtroze kleur, groene blaadjes aan de buitenkant en zeer gevulde bloemknoppen.

Bron en foto’s: LM Flower Fashion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties