Vreeken Bouvardia viert 125-jarig jubileum

  Vreeken Bouvardia bestaat dit jaar 125 jaar. Het bedrijf viert dit jubileum de komende maanden onder het motto ‘ontmoet de Bouvardia familie’.

  In 1896 legde overgrootvader Dirk de basis voor het huidige familiebedrijf met een groentekwekerij in Oude Wetering. In 1928 kwam daar de eerste kas met sierteeltproducten bij. De derde generatie die aantrad was vader Krijn die meer dan 70 verschillende bloemen- en plantenrassen teelde. In 1989 specialiseerden Krijn en zoon Jaap zich in één product: Bouvardia.

  Inmiddels staan Jaap en zijn zus Tineke aan het roer. Tinekes dochter Marit, vijfde generatie en tevens model voor het bedrijf, helpt ook mee als het nodig is.

  Enthousiasme

  Bouvardia staat voor enthousiasme en dat is een betekenis waar ze bij Vreeken Bouvardia met hart en ziel in geloven. ‘De bloemknopjes die een voor een openspringen als kleine cadeautjes in de vaas, aangevuld met tips over Bouvardia, is heerlijk om door te vertellen’, vinden Jaap en Tineke.

  Ter gelegenheid van het jubileum is het magazine ‘ontmoet de Bouvardia familie’ gemaakt dat gratis te downloaden is via de website. Op verzoek kan een papieren versie worden toegezonden.

  Bron en foto’s: Vreeken Bouvarida

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties