Webinar Concept Factory over trends najaar en winter

  Concept Factory organiseert op donderdag 10 september samen met 3House Productions het webinar Kickstart Trends. Vier trendthema’s voor het seizoen Autumn | Winter 21/22 staan dit keer centraal.

  In het voorjaar organiseerden doemarketingbureau Concept Factory en trendbureau 3House Productions voor de eerste keer een trendwebinar. ‘Met meer dan twintig deelnemers zijn we heel goed van start gegaan’, vertelt Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory. ‘Na een grondige evaluatie hebben wij het webinar uitgebreid. We behandelen nu vier trendthema’s. Bovendien hebben we een toolbox toegevoegd, die bestaat uit moodboards, kleurenseries, materialen en beschrijvingen van de vier trendthema’s. Hiermee kunnen deelnemers nog beter de theorie vertalen naar de praktijk en hun product- en conceptontwikkeling echt een kickstart geven. Het is waardevolle input voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen of productlijnen.’

  Aanmelden

  Deelnemers kunnen zich tot en met woensdag 5 augustus aanmelden. Zij ontvangen vooraf de Kickstart Toolbox. Tijdens het interactieve webinar gaan de trendspecialisten dieper in op de thema’s, wordt er verteld hoe je zelf met trends aan de slag kunt gaan en kunnen er vragen worden gesteld.

  Bron en beeld: Concept Factory

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties