Webshop ‘bloemenvoordesier’ online

De Vreede Holland (phalaenopsis), Van Winden Erica (zamioculcas) en Kiep Flower(Chrysant) hebben samen met DLV Advies een webshop opgezet. Via ‘bloemenvoordesier’ willen zij de sierteeltsector steunen en werkgevers de mogelijkheid geven om voor een klein bedrag hun medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en inzet.

 

Bloemen en planten horen niet in de afvalcontainer. Een betere bestemming is de werknemer die vanwege de coronacrisis thuis moet werken of te maken krijgt met veel extra maatregelen op de werkvloer. Dat is in het kort de gedachte achter de webshop en gelijknamige website ‘bloemenvoordesier’.  Het initiatief komt van DLV Advies en phalaenopsiskwekerij De Vreede Holland in Bleiswijk.

 

„Ik had het idee en ons team heeft de website en de webshop gemaakt. De Vreede Holland wilde helpen om de verkoop en logistiek te organiseren. We hebben vervolgens Van Winden Erica en Kiep Flower benadert, zodat we een breed sortiment kunnen aanbieden”, legt Marieke Louwes van DLV Advies uit. „Op deze manier wordt verspilling van het mooie product tegen gegaan, kunnen de siertelers hun product afzetten en wordt thuiswerkers een hart onder de riem gestoken. Win-win-win.

Minimaal 50 stuks per bestelling

De minimale afname is 50 stuks, vanwege de handelingskosten en logistieke afwikkeling. Bovendien is de primaire doelgroep de werkgever die zijn personeel wil bedanken voor hun inzet en flexibiliteit in deze coronacrisis. Dan gaat het snel om grotere aantallen. Het ‘boeket’ wordt in een doos afgeleverd, met op de doos een sticker met bedrijfsnaam van de betreffende werkgever/afzender. Aan de plant of boeket hangt een kaartje met de tekst: “Namens jouw werkgever bedankt voor je inzet! Met deze bos bloemen steunt hij niet alleen jou, maar ook de sierteeltsector.”

Vaste prijs

Er wordt gewerkt met de vaste prijs van €15 (incl. verzending) per phalaenopsis (in 9 cm pot met potcover), één groene plant zamioculcas of een luxe boeket van 9 chrysanten in verschillende lentekleuren.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties