Week van de Circulaire Economie: duurzame weg is enige optie

  De Week van de Circulaire Economie, die van 7 februari tot en met zaterdag 12 februari in heel Nederland plaatsvindt, heeft als thema Actieplan voor de toekomst. ‘Want duurzaam verder is de enige optie’, vindt organisator Het Versnellingshuis Nederland Circulair!

  De week heeft als doel professionals mee te nemen naar de circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters handvatten om zelf ook aan de slag te gaan.

  Dit jaar is het thema Actieplan voor de toekomst, want duurzaam verder is de enige optie volgens de organisatie. ‘We moeten in actie komen om in 2050 volledig circulair te zijn, maar hoe doen we dit? Hoe werken ondernemers, van startup tot MKB, aan circulariteit? Wat betekent circulariteit voor jouw sector en hoe kunnen andere ondernemers van jouw acties leren?’

  Bloem&Blad Trendspecial

  Begin november heeft Bloem&Blad de Trendspecial Meer met Minder uitgegeven. Deze special staat helemaal in het teken van circulair ondernemen, toegespitst op de sierteeltbranche maar ook met voorbeelden uit andere sectoren. Wilt u deze special bestellen? Bel dan naar Tilly Heemskerk van Uitgeverij Hortipoint: 071-5659644.

  Abonnees van Bloem&Blad kunnen artikelen uit de trendspecial ook online lezen op mijnbloemenblad.nl.

  Bron: De week van de circulaire economie / Foto: Bloem&Blad

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties