Welk platform is geschikt voor mij?

De laatste jaren zijn er verschillende platformen op de markt verschenen. Green Team Consultancy wil gebruikers helpen een keus hierin te maken en organiseert donderdag 4 oktober een bijeenkomst over digitalisering in de sierteeltsector. Diverse sprekers, van binnen en buiten de sector, zullen hier hun visie geven.

’De sierteelt sector gaat digitaal! Kiezen”? Of gekozen worden?’, is het thema van de bijeenkomst. Er zijn diverse sprekers, waaronder Eric van Heck van de Erasmus Universiteit. Ook Luuk Wijnhold van PostNL geeft een inkijkje hoe zij bloemen en planten bij de consument krijgen. Daarnaast zal dagvoorzitter Rogier Schmit zijn visie geven over de digitale transformatie in de sierteelt.

Naast een interactief programma, zal er een plein zijn waar verschillende platformen zich presenteren. Bart Bouman van Green Team Consultancy geeft aan dat bezoekers deze middag voor zichzelf kunnen nagaan welk platform interessant voor het bedrijf is. Hij merkt dat daar behoefte aan is in de sector. „Het is best een doolhof. Er zijn de laatste jaren veel platformen gelanceerd en na deze sessie kan er misschien beter een keus gemaakt worden”, geeft hij aan.

Bouman verwacht dat er de komende jaren nog meer gaat veranderen op het gebied van digitalisering. „Tot nu toe is het nog veel van hetzelfde , maar ik denk dat er nieuwe toetreders op de markt zullen komen. Het is nu vooral nog koffiedik kijken, maar de keten zal korter worden. Telers zullen niet direct aan consumenten gaan leveren, er zal altijd een partij tussen zitten. Maar straks zijn er zeker minder schakels dan nu soms het geval is”, meent Bouman.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties