Welke Nederlandse bloemen koos Kylie Minogue voor haar vijftigste verjaardag?

Wat doe je als je vijftig wordt, je houdt van bloemen en je heet Kylie Minogue? Dan schakel je Nederlandse kwekers en bloemstylisten in die jouw verjaardagspartijtje even professioneel komen aankleden met de mooiste bloemen. En dat was precies wat de in Londen woonachtige Australische popzangeres heeft gedaan voordat zij op 28 mei om klokslag twaalf uur haar feestje startte. Maar voor welke bloemen koos zij?

Kylie Minogue op haar Instagram-account.

Kylie benaderde de Nederlandse bloemstylist LM Flower Fashion zelf met de vraag haar favoriete bloemen te stylen op de locatie van haar verjaardagsfuif, het Chiltern Firehouse in Londen. In lijn met het thema van haar nieuwe cd ’Golden’ werden in goudkleurige vazen de Peach Avalanche rozen van Berg Roses gestyled, in combinatie met Phalaenopsis, de Vanda-orchidee Yellow Henna van Anco pure Vanda en zachtgele pioenrozen van My Peony Society. Voor de afterparty werden in de ’red area’ de Grand Prix rozen van Voorn Rozen gestyled.

Het is niet de eerste keer dat Kylie een beroep doet op LM Flower Fashion. In 2012 was de bloemstylist, samen met Jeff Leatham, verantwoordelijk voor de Nederlandse bloemen tijdens de lancering van Kylie’s boek ’Fashion in Harrods’ ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum. Verder waren er in Kylie’s videoclip ’Sleepwalker’ uit 2014 Nederlandse bloemen te bewonderen en datzelfde was het geval tijdens haar ’Kiss Me Once’-wereldtoer. Twee jaar geleden werden Kylie’s kerstconcerten in de Royal Albert Hall eveneens gedecoreerd met bloemen uit Nederland.

Beroemdheden
Voor haar verjaardagsfeest had de zangeres tal van beroemdheden uitgenodigd, onder wie talkshowhost Graham Norton, Rick Astley, Jason Donovan, Mel C, Chryssie Hynde, acteur Guy Pearce en comedians David Walliams en Alan Carr. Minogue, vooral bekend vanwege haar monsterhit ’Can’t Get You Out Of My Head’ uit 2001, begon ooit als soapactrice in de serie ’Neighbours’, maar ontwikkelde zich door de jaren heen tot zangeres, mode-icoon, ontwerper, ondernemer, actrice en filantroop.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties