Vakblad voor de Bloemisterij Het vak Werkpleinen tijdens Kom in de Kas

Werkpleinen tijdens Kom in de Kas

0

Tijdens Kom in de Kas op 6 en 7 april zijn er in tien regio’s een werkplein ingericht met informatie over werken in de glastuinbouw en beschikbare functies in de regio. Op beeldschermen worden de video’s Functies in beeld getoond. Het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw leent zich daar uitstekend voor.

Nu er een steeds groter te kort is aan medewerkers, wordt er tijdens Kom in de Kas ook aandacht besteedt aan werken in de glastuinbouwsector. Geïnteresseerden kunnen tijdens het evenement gelijk zien hoe het er aan toe gaat in de glastuinbouw. Kasgroeit organiseert de werkpleinen.

Komende drie jaar op het programma

In 2019 wordt het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw voor de 42ekeer georganiseerd. Voor de komende drie jaar heeft de glastuinbouwsector zich gecommitteerd om Kom in de Kas, het promotie-evenement van de eigen sector voort te zetten. De glasgroentesector, middels de telersverenigingen die zijn aangesloten bij Dutch Produce Association (DPA), enkele losstaande glasgroentetelers en de sierteeltsector, middels Royal FloraHolland dragen financieel bij. Ook de hoofdsponsors Rabobank en Interpolis hebben hun ondersteuning met een jaar verlengd.

Dit jaar doen bijna 200 kwekers, verspreid over 23 regio’s mee aan Kom in de Kas. Het thema is ’Wereldse wonderen’.

Reageer op dit artikel

avatar