Wethouder Westland Albert Abee: ‘Voorhoedespeler blijven’

De gemeente Westland is blij met de plannen van Royal FloraHolland om hun vastgoedportefeuille toekomstbestendig te maken op de locatie in Naaldwijk. Het valt samen met de publicatie van de Perspectiefbrief waarin het College van Westland hun visie over het post-corona tijdperk uiteenzet.

„Dit biedt mogelijkheden voor de Westlandse economie én samenleving. Er ontstaat ruimte in dit gebied om de positie van Westland als internationaal koploper in de glastuinbouw te versterken. Het college wil hiervoor € 1 miljoen vanuit het investeringsfonds beschikbaar stellen.”, aldus wethouder glastuinbouw Abee van gemeente Westland.

Foto; gemeente Westland

In de top spelen
„De glastuinbouwsector is onze belangrijkste economische motor. We moeten zorgen dat we ook in de toekomst een voorhoedespeler blijven. Als ik het vergelijk met de eredivisie; wij blijven in de top spelen. Dat moeten we samendoen met het Oostland en met de andere Greenports en tuinbouwgebieden. Het Westland is een begrip in Nederland, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar moet je in blijven investeren.”

Het volledige interview met Albert Abee is te lezen in ons vakblad. Hier kunt u de digitale versie nu al lezen (met inlog!).

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties