2Dezign lanceert nieuw merk gedroogde rozen

Fabelicious Everlasting Beauties is een nieuw merk gedroogde rozen dat 2Dezign introduceert. Rondom de snijrozen heeft het arrangeursduo het verhaal ‘Met liefde van Afrika tot Amsterdam’ gecreëerd, gebaseerd op eerlijke handel, duurzaamheid en homogene kwaliteit.

Met de gedroogde snijrozenrassen van Dümmen Orange en Interplant BV en met de steun van FreshPortal speelt 2Dezign in op de populaire trend van droogbloemen. ‘Fabelicious staat voor veel meer dan alleen gedroogde rozen en biedt tevens een keur aan opvallende concepten met lifestyleproducten. Het designteam weet er altijd weer een creatieve draai aan te geven met decoratieve toevoegingen in verschillende prijsklassen’, aldus de arrangeurs.

‘De collectie vertegenwoordigt een met zorg samengestelde mix uit een breed assortiment single- en trosrozen uit Afrika. Het productieproces is duurzaam en gebaseerd op gecertificeerde teelt. De arbeiders werken er onder goede omstandigheden en ontvangen een eerlijk loon. Met een krachtige productie in Afrika en uitstekende droog- en logistieke faciliteiten in Nederland is het mogelijk de rozen te leveren in bundels of desgewenst in bulk of speciale seizoensboeketten.’

Bron en foto’s: Fabelicious Everlasting Beauties

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties