Home Bloem en Blad Abonneer nu op Bloem&Blad

Abonneer nu op Bloem&Blad

0

Bloem&Blad is hét glossy vakblad voor de bloemisten van Nederland. Met in elke editie spraakmakende interviews, aandacht voor talent, inspirerende arrangementen en ondernemersverhalen. En natuurlijk een kijkje achter de schermen bij collega’s, kwekers en ondernemers met net een ander bedrijf. Kortom: een blad vol inspiratie van binnen én buiten het vak.

Bloem&Blad Trend

Daarnaast maken we trendspecials die dieper ingaan op trends waar jij als ondernemer mee te maken hebt of krijgt. Echte naslagwerken die je lang kunt bewaren en jou voorzien van belangrijke vakinformatie, tips en tricks.

Mijn Bloem&Blad

Naast onze prachtige gedrukte edities kun je ook digitaal helemaal bijblijven met Mijn Bloem&Blad. Bij je abonnement ontvang je een inlogcode zodat jij altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws, makkelijk binnen rubrieken kan zoeken naar wat jou het meeste interesseert en je nog meer inspiratie kunt vinden. Ook volg je thuis online de digitale masterclasses wanneer het jou uitkomt en krijg je korting op de live masterclasses.


Kies nu voor Bloem&Blad en ontvang per jaar:

6x Bloem&Blad magazine
4x Bloem&Blad Trendspecials
Onbeperkt toegang tot Mijn Bloem&Blad
Korting op masterclasses
En nog veel meer….