Adomex presenteert magazine ‘Green Powers the flowers’

Met als thema ‘Green Powers the flowers’ introduceerde Adomex op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair een nieuw magazine. In deze speciale editie, vormgegeven door bloemstyliste Sarah Dikker, wordt aandacht geschonken aan welk ander snij- en decoratiegroen dan de gebruikelijke combinatie bij een bepaalde bloem past.

Adomex krijgt van bloemisten, arrangeurs, boeketmakers, retailmakers en anderen vraag de vraag welk (ander) groen past bij deze bloem? Welke combinaties kun je maken en welke bloemen moet je toevoegen? Deze onderwerpen komen daarom uitvoerig aan bod in het nieuwe ‘Green Powers the flowers- magazine. ‘We moedigen aan om eens iets anders te kiezen dan het meest voor de hand liggende groen en écht innovatief te zijn’, zegt bloemstyliste Sarah Dikker. Vanuit haar jarenlange ervaring geeft Sarah in het magazine haar beste tips & tricks.

Presentatie van het nieuwe ‘Green Powers the flowers’ magazine met vormgever Sarah Dikker (links), Green Lady Esmée (midden) en Adomex-directeur Anton Klunder.

Groenobjecten

Het thema van het magazine ‘Green Powers the flowers’ is doorgevoerd in de Adomex stand, waar bloemen verwerkt zijn in de groenobjecten. Een gratis printexemplaar is tijdens de Trade Fair in Aalsmeer te verkrijgen in de Adomex stand. De digitale versie is te vinden op www.adomex.nl/catalogus/green-powers-the-flowers-1.html

Bron en foto: Adomex

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties