Bloem en Blad Vakmanschap Aeres Velp is nu officieel een Floral Education Center

Aeres Velp is nu officieel een Floral Education Center

0

Tijdens een feestelijk tekenmoment is Aeres Velp donderdag 19 september officieel een Floral Education Center geworden. Marco Maasse, directeur van de VBW, en Bastiaan Pellikaan, voorzitter van het College van Bestuur van Aeres, ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst.

Aeres Velp en Aeres Training Centre Velp mogen zich vanaf nu dé Bloemistenopleider van Nederland noemen. ‘Een titel waar we echt heel blij mee zijn. Wat we er mee willen bereiken is dat steeds meer creatieve jongeren het vak weer aantrekkelijk gaan vinden en onze docenten hen goed en technisch-vakkundig mogen opleiden’, aldus Mayke Rensen, directeur van Aeres Velp.

Topteam Bloemisten, VBW en Aeres MBO Velp/ Aeres Trainingcentre Velp gaan intensief samenwerken om te komen tot betere vakmensen en nieuwe instroom in de branche, maar ook om de bloemisten beter te scholen. ‘Het is belangrijk dat stagiaires en deeltijdstudenten goed begeleid worden en echt veel kunnen leren op het bedrijf.’ De kartrekkers bij het topteam Bloemisten zijn: Flow Bloemisten, Bloem en cadeau Hassink, Machiel Bekker bloem en interieur, Bloemsierkunst Markerink, Bloemisterij het Molentje en Bert Evers Bloembinder.

Bron: Aeres | Foto’s: Marjanne Eikelboom

Reageer op dit artikel

avatar