Afscheid met Bloemen lanceert baby- & kinderrouwwerkboek

Omdat een boek met  afscheidsbloemwerk specifiek voor kinderen en baby’s nog niet bestond, hebben Lilian Ebus en Chris Derksen van Afscheid met Bloemen het boek ‘Baby en Kinderrouwwerk’ uitgebracht. Het boek is vanaf nu beschikbaar is.

Het verlies van een kind is het grootst denkbare verdriet. Passende bloemen kunnen bij het afscheid een troostende rol spelen, vindt Afscheid met Bloemen. Voor rouwwerk specifiek gericht op baby’s en kinderen bestond nog geen boek. Eigenaren Lilian Ebus en Chris Derksen van Afscheid met Bloemen merkten vanuit hun ervaringen de behoefte aan gerichte ondersteuning voor zowel ouders en nabestaanden als bloemisten en uitvaartverzorgers. Om aan deze behoefte tegemoet te komen hebben zij het boek ‘Baby & kinderrouwwerk’ ontwikkeld, dat vanaf nu beschikbaar is.

Een boek vol voorbeelden om passende bloemen te kiezen om de uitvaart liefdevol te omlijsten. Lilian Ebus: ‘Kinderrouwwerk is niet zomaar rouwwerk kleiner maken zodat het op een kleinere kist past. Het is maatwerk.’

Dierbaar.

Passende bloemen

Jaarlijks sterven meer dan 1.500 kinderen tussen 0 en 10 jaar (cijfers CBS 2019). Een overgroot deel daarvan betreft perinatale en zuigelingensterfte. Daarom is er veel aandacht in het boek voor passende bloemen voor babyuitvaarten. Maar ook bloemwerk voor kinderuitvaarten (voor kinderen tot ongeveer 10 jaar) staat erin. Afscheid met Bloemen laat zien welk rouwwerk mogelijk is en wat de aangesloten bloemisten voor ouders en nabestaanden kunnen creëren. ‘Prachtige foto’s vertellen hoe bijzonder kinderrouwwerk kan zijn, waardoor het de specifieke aandacht krijgt die het verdient.’

Tot de maan en terug.

Afscheid met bloemen

Afscheid met Bloemen faciliteert regionale vakbloemisten die een bijzondere affiniteit hebben met afscheidsbloemen. Deze vakbloemisten zorgen dat de emoties, wensen en/of medeleven van nabestaanden worden vertaald in een rouwarrangement of troostboeket. Bloemen kunnen online worden besteld of in de winkel. In beide gevallen worden ze met zorg, aandacht en liefde samengesteld, aldus Afscheid met Bloemen.

Bron en foto’s: Afscheid met Bloemen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties