Air so Pure haalt ruim € 25.000 op voor Longfonds

  Een trailer vol luchtzuiverende planten, die kwekers van Air So Pure beschikbaar hebben gesteld in het kader van hun tienjarige jubileum, heeft ruim € 25.000 opgeleverd. Het bedrag is beschikbaar gesteld aan het Longfonds.

  Tien jaar geleden werd Air so Pure opgericht door zes telers. Toen draaide het vooral nog om Spathiphyllum. Nu, een decennium later, is het aanbod flink verbreed en bestaat het collectief uit dertien kwekers. Om het tienjarige jubileum te vieren hebben zij een trailer vol luchtzuiverende planten beschikbaar gesteld. De koper met het hoogste bod, kreeg de 42 Deense karren geleverd en dit is Waterdrinker. Dit bedrijf bracht met € 25.125 het hoogste bod uit. Op de FloraHolland Trade Fair nam Hendrien Witte van het Longfonds de cheque in ontvangst.

  iGreen Plant Bag

  Om extra aandacht te vragen voor de luchtzuiverende werking van planten heeft het kwekerscollectief op de Trade Fair ook de iGreen plant bag ingezet. Deze innovatieve rugzak met daarin een plant, filtert de lucht actief door een ventilator, en via een mondkapje krijgt men schone lucht toegediend. De iGreen plant bag, draagbare schone lucht van planten, is ontwikkeld door Stichting SIGN.

  Bron en foto’s: Air so Pure

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties